Teknoloji

Pixel 8a İçin Hazırlanan Tanıtım Materyalleri Sızdırıldı!

Google Pixel 8a telefon modeli yüksek ihtimalle 14 Mayıs’ta I/O 2024 etkinliği kapsamında gözler önüne çıkarılması bekleniyor. Tanıtımı için geri sayım sürerken, akıllı telefonla ilgili sızıntılara da düzenli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Sonuncusu Pixel 8a’ya ait olduğu belirtilen tanıtım materyalleri internete sızdırılması oldu.

Bahsi geçen tanıtım materyallerinin Pixel 8a için Google’ın hazırladığı web sayfasına ait olduğunu anlayabiliyoruz. Yer alan görsellerin nasıl sızdırıldığı ise bilinmemekte. Sızdırılan sayfanın kısa bir süreliğine yanlışlıkla yayına verilmesi akıllara gelen ilk seçenek dahilinde olurken, web sitesinin geliştirme ekibinden birinin görselleri sızdırma ihtimalinin de üzerinde şimdilik durulmakta.

Görüntülerdeki yazıların tuhaf görünmesi, başka bir dilden İngilizceye otomatik olarak çeviri yapıldığını akıllara getiriyor. Pixel 8a cihazın bir “AI telefonu” olduğu açık şekilde vurgulanırken, telefonun her gün kullanıcılara eşlik edeceği de belirtiliyor.

Google şirketinin yeni uygun fiyatlı telefonunu nasıl pazarlamayı planladığı da böylelikle ortaya çıktı. Firma telefonun yüksek performanslı kameraya sahip olduğunu da vurgularken; “yeni tasarım”, dayanıklı tasarım ve 7 yıl yazılım desteği bahsedilen diğer özellikler arasında yer alıyor.

AI özellikleri Pixel 8a’ya özgü olmasalar da, pazarlama materyallerinde oldukça detaylı bir şekilde anlatıldı. Tensor G3 model işlemcinin varlığı bir kez daha doğrulanırken, bu işlemciye Titan M2 güvenlik çipinin eşlik edeceği de aktarılıyor. Toza ve suya karşı IP67 dayanıklılık sertifikasıyla gelen telefonda ekranı Gorilla Glass 3 cam koruyacak.

Google Pixel 8a Hediyelerle Geliyor

Google Pixel 8a model telefon alanlar, üç ay boyunca YouTube Premium ve altı ay boyunca da Fitbit Premium aboneliğinden ücretsiz olarak yararlanıyor. 100 GB depolamaya sahip Google One planı da üç ay boyunca ücretsiz sunulanlar arasında yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu